Moskevské metro - Avdoshina, Veronika; Zelený, Lubomír; Mervart, Michal, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Tato diplomová práce je věnována problematice rozvoje moskevského metra. Vybraná téma prozkoumaná z technického, logistického a ekonomického hledisek. Cílem teto diplomové práce zhodnotit kvalitu stávajícího systému moskevského metra. K provedení rozboru systému MM v těchto oblastech je potřeba zanalyzovat sekundární a primární data. K důležitým sekundárním zdrojům patří: statistiky, výroční zprávy a tiskové zprávy MM, strategie rozvoje MM, dosavadní analýzy fungování MM a výzkumy na téma spokojenosti pasažérů. Primárním zdrojem jsou výsledky vlastního dotazníkového šetření. Součástí práce je popis bohaté historie metra, plánu jeho rozvoje a charakteristika klíčových ukazatelů. Je provedená analýza dynamiky počtu cestujících MM, zvláštní pozornost je věnovaná finanční efektivnosti MM v době ekonomické krize. Určitá omezení zpracování práce představovala absence zveřejněných informací a výročních zpráv MM za poslední dobu.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses