Krizis valjutnoj sistemy kapitalizma : (problema valjutnych kursov) - Jevrejskov, A. V. (Moskva : Vneštorgizdat, 1955)
Publikace analyzuje problémy měnových kurzů v kapitalistických zemích a jejich dopad na mezinárodní obchod z pohledu marxistické ekonomie.
Obsahuje bibliografické odkazy
Keywords: měnová politika; devizové kurzy; kapitalismus; mezinárodní obchod; ekonomické aspekty; kapitalistické země; monografie; monetary policy; foreign exchange rates; capitalism; international trade; economic aspects; capitalist countries; monographs