Více čistého zisku - Casson, Herbert Newton, 1869-1951 (Vybrané spisy Herberta N. Cassona, 1939)
Praktická příručka zaměřená na zvýšení čistého zisku v podnikání. Autor představuje zásady efektivního řízení financí a podnikových procesů, které vedou k vyšší rentabilitě. Publikace obsahuje konkrétní doporučení pro manažery a podnikatele, jak optimalizovat náklady, zlepšit organizaci práce a dosáhnout dlouhodobého úspěchu.