Více čistého zisku - Casson, Herbert Newton, 1869-1951; Nekovařík, Bohumil Zdeněk, 1898-1979 (Ve Zlíně : nákladem Tisku, s. s r. o., 1939)
Praktická příručka zaměřená na zvýšení čistého zisku v podnikání. Autor představuje zásady efektivního řízení financí a podnikových procesů, které vedou k vyšší rentabilitě. Publikace obsahuje konkrétní doporučení pro manažery a podnikatele, jak optimalizovat náklady, zlepšit organizaci práce a dosáhnout dlouhodobého úspěchu.
Keywords: úspěch v podnikání; zisk; finance podniku; podnikový management; výbory; success in business; profit; business finance; industrial management; selected works