Strategická a finanční analýza firmy P3 Prague D1 s.r.o. - Teneva, Kalina (2019)
Cílem mé diplomové práce „Strategická a finanční analýza firmy P3 Prague D1 s.r.o.“ je analyzovat vybranou společnost a následně ji porovnat s jejími konkurenty za období 2012–2017. Diplomová práce se skládá ze dvou částí. Teoretická část je zaměřena na problematiku finanční a strategické analýzy. V praktické části jsou aplikovány teoretické metody a poznatky již získané v první části práce, které jsou použity při provedení analýzy vybrané společnosti P3 Prague D1 s.r.o. Na začátku praktické části je představen analyzovaný podnik a jeho konkurenti. Část práce je věnovaná horizontální a vertikální analýze společnosti P3 Prague D1 a komparaci poměrových ukazatelů, bonitních a bankrotních modelů s jejích konkurentů. Zbytek práce je věnován strategické analýze společnosti P3 Prague D1.