Ausgewählte Reden und Aufsätze - Gottwald, Klement, 1896-1953; Pieck, Wilhelm, 1876-1960; Fritsch, Hermann (Berlin : Dietz Verlag, 1955)
Výběr projevů a článků představitele komunistického hnutí v Československu, zachycuje jeho ideologické postoje, politickou strategii a klíčové momenty budování socialismu. Texty reflektují období od meziválečných let až po převzetí moci v roce 1948 a následné formování komunistického režimu.
Přeloženo z češtiny
Poznámky
Obsahuje bibliografické odkazy
Keywords: Gottwald, Klement, -- 1896-1953; Komunistická strana Československa; 1933-1945; 1945-1955; politici; politické dějiny; komunistické strany; vnitřní politika; Československo; výbory; politicians; political history; communist parties; internal policy; Czechoslovakia; selected works