The frontiers of economic knowledge : essays - Burns, Arthur F. (Arthur Frank), 1904-1987 (Princeton : published for the National Bureau of Economic Research, New York, by Princeton University Press, 1954)
Kniha přináší soubor esejů renomovaného ekonoma Arthura F. Burnse, které se zaměřují na hranice, možnosti a metodologii ekonomického poznání. Autor analyzuje teoretické otázky ekonomie i praktické problémy hospodářského vývoje a nabízí kritické pohledy na ekonomický výzkum poloviny 20. století.
Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
Keywords: ekonomie; ekonomické teorie; ekonomický růst; hospodářská politika; Spojené státy americké; monografie; economics; economics (theory); economic development; economic policy; United States; monographs