Zahraniční politika sovětského státu - politika míru - Leont'jev, Boris Leont'jevič, 1899-1974 (Populární knihovna marxismu-leninismu, 1955)
Publikace se věnuje zahraničněpolitickým principům Sovětského svazu s důrazem na mírovou politiku. Analyzuje ideologické a praktické aspekty sovětské diplomacie v mezinárodním kontextu.