Zahraniční politika sovětského státu - politika míru - Leont'jev, Boris Leont'jevič, 1899-1974; Puklová, Milena; Čepková, Alena; Dvořáček, Zdeněk (Praha : Státní nakladatelství politické literatury, 1955)
Publikace se věnuje zahraničněpolitickým principům Sovětského svazu s důrazem na mírovou politiku. Analyzuje ideologické a praktické aspekty sovětské diplomacie v mezinárodním kontextu.
Překlad z ruštiny
Keywords: zahraniční politika; mezinárodní vztahy; diplomatické vztahy; národní zájem; mírový proces; Sovětský svaz; monografie; foreign policy; international relations; diplomatic relations; national interest; peace-building; Soviet Union; monographs