Demokratičeskaja respublika V'jetnam : konstitucija, zakonodatel'nyje akty, dokumenty - Arturov, O. A. (Moskva : Izdatel'stvo inostrannoj literatury, 1955)
Publikace představuje výběr základních právních dokumentů Vietnamské demokratické republiky, včetně ústavy, klíčových zákonů a vládních prohlášení. Kniha poskytuje přehled o právním a politickém vývoji země v období po roce 1945 a je cenným zdrojem pro studium socialistických států a jejich legislativních systémů.
Obsahuje bibliografické odkazy
Keywords: od 1945; ústava; zákonodárství; správní orgány; ústřední orgány státní správy; Vietnamská demokratická republika; dokumenty; 1945-; constitution; legislation; administrative agencies; central government; Vietnam (Democratic Republic); documents