Pravovyje formy upravlenija delami v kolchozach - Pavlov, Ivan Vasil‘jevič, 1909-1979; Institut prava (Akademija nauk SSSR) (Moskva : Gosudarstvennoje izdatel'stvo juridičeskoj literatury, 1955)
Publikace pojednává o právních mechanismech řízení hospodářských a organizačních záležitostí v kolchozech. Autor zkoumá právní normy, které upravují fungování kolektivního zemědělství v Sovětském svazu, a analyzuje strukturu rozhodovacích procesů v rámci kolchozního systému.
Nad názvem: Akademija nauk SSSR, Institut prava imeni A.Ja. Vyšinskogo
Obsahuje bibliografické odkazy
Keywords: zemědělská družstva; státní podniky; družstevní právo; obchodní právo; Sovětský svaz; sovchozy; kolchozy; monografie; agricultural cooperative societies; government business enterprises; cooperative law; commercial law; Soviet Union; monographs