Optimalizace skladových zásob vybrané obchodní společnosti - Koranda, František; Holečková, Jaroslava; Hrbková, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Práce popisuje historický vývoj řízení skladových zásob a logistiky a aktuální trendy v oboru.Dále práce obsahuje metodické základy analýzy a optimalizace skladových zásob obchodníchspolečností, základy statistické analýzy časových řad a predikce.Další částí práce je analýza procesů týkajících se logistiky a skladových zásob ve vybrané společnosti,analýza ABC založena na Paretově pravidlu a optimalizace řízení zásob pomocí „Economic OrderQuantity, service level a statistické predikce.Pro vypracování práce byl využit kancelářský balíček Office, skriptovací jazyk Python, přesnějidistribuce Anaconda a další nástroje.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses