Bezkontaktní platby - Pham, Ha Linh; Schlossberger, Otakar, 1958-; Silberhornová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Cílem této diplomové práce je poskytnout ucelený pohled na bezkontaktní platby.Diplomová práce se zabývá bezkontaktními platbami a jejími teoretickýmisouvislostmi. Nastíněna je historie platebních karet a jejich základní charakteristika.Dále je představena technologie NFC, na které jsou bezkontaktní platby založeny.Uvedeny jsou výhody a nevýhody či rizika spojená s takovými transakcemi.Významnou část práce tvoří analýza českého a zahraničního trhu bezkontaktních plateb.
Vedoucí práce: Otakar Schlossberger
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses