Podnikatelský plán na otevření nové pobočky v maloobchodě - Bubeník, Lukáš; Sadílek, Tomáš; Hradský, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Bakalářská práce je zaměřená na tvorbu podnikatelského plánu na otevření nové pobočky pro existující společnosti. Cílem této bakalářské práce je zjistit, jestli projekt na otevření nové pobočky je finančně výhodný a životaschopný. V první části je zpracována teoretická část, ve které je popis teorie podnikatelského plánu a jeho struktura a popis zvolené metodiky. Praktická část se zabývá vytvořením konkrétního podnikatelského plánu. V rámci bakalářské práce jsou využity PEST analýza, Porterův model pěti sil a SWOT analýza a ve finančním plánu jsou využity výpočty bodu zvratu, doby návratnosti, čisté současné hodnoty a index rentability.
Vedoucí práce: Tomáš Sadílek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses