Osnovy kommunističeskoj morali - Šiškin, Aleksandr Fedorovič; Institut filosofii (Akademija nauk SSSR) (Moskva : Gosudarstvennoje izdatel'stvo političeskoj literatury, 1955)
Publikace představuje teoretické základy komunistické morálky v kontextu sovětské filozofie. Autor analyzuje ideologické principy, etické normy a společenské hodnoty formované marxisticko-leninskou doktrínou, s důrazem na výchovu jednotlivce v socialistické společnosti.
Nad názvem: Akademija nauk SSSR, Institut filozofii
Obsahuje bibliografické odkazy
Keywords: komunismus; politické ideologie; morálka; marxismus-leninismus; Sovětský svaz; monografie; communism; political ideologies; morality; Marxism-Leninism; Soviet Union; monographs