Webová aplikace pro plánování přepravy pro příspěvkovou organizaci Harmonie - Kot, Jakub; Vojíř, Stanislav; Chudán, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2019)
Tato diplomová práce řeší dodání kompletního softwarového řešení v podobě webového informačního systému pro usnadnění procesů v přepravě klientů. Cílem práce je analyzovat aktuální stav procesů kolem tvorby žádanek a požadavky na systém žádanek o přepravu pro příspěvkovou organizaci Harmonie, následně systém vyvinout pomocí vhodně zvolených technologií a otestovat jeho funkčnost jak na úrovni kódu, tak rovněž z pohledu uživatele systému. V práci jsou popsány technologie použité k vývoji systému a důvody pro jejich výběr. Největší prostor je věnován technologii GraphQL a její integraci s React aplikací. Práce rovněž zahrnuje podrobnou analýzu vyvíjeného systému, nejzajímavější poznatky z jeho vývoje podle metodiky Kanban a nasazení aplikace do produkčního prostředí. Nechybí ani ověření funkčnosti systému v podobě uživatelského testování. Závěrem jsou zváženy potenciální rozšiřující funkcionality systému.
Vedoucí práce: Stanislav Vojíř
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses