Klasifikace dat z instagramu pomocí node.js a tensorflow.js - Bouška, Matěj; Bruckner, Tomáš, 1974-; Vencovský, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2019)
Tato diplomová práce se zabývá tématem využití technologie strojového učení Tensorflow.jspro business účely ve spojitosti se sociální sítí Instagram. Využití je demonstrovánovytvořením prototypu webové aplikace zahrnující modul pro automatizovaný sběr datz Instagramu a modul pro klasifikaci těchto dat.V rámci diplomové práce je popsán proces návrhu a tvorby jednotlivých částí aplikace. U každé aplikace je uvedena rešerše a výběr užitých technologií.V závěru této práce jsou uvedeny praktické ukázky využití aplikace v marketingu a dalšíchbusiness procesech.Ve spojitosti s využitím jsou uvedeny i možnosti úpravy a parametrizacevytvořeného klasifikátoru.
Vedoucí práce: Tomáš Bruckner
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses