Lean Administrativa v Digitálních Mediích - Šrámek, Ondřej; Martínez, Felipe; Bergrová, Zuzan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Digitální marketing je stále více využívaným prostředkem komunikace subjektů na trhu, kde intenzivně roste jeho složitost, především pak v rámci nových technologií a velkého objemu dostupných dat. To způsobuje zvýšenou náročnost a komplexitu zpracování zakázek, které mediální agentury v odvětví digitálního marketingu odbavují. Cílem této práce je navrhnout pro agenturu Red Media s.r.o. zlepšení samotných procesů a jejich vzájemné navázanosti s využitím digitálních technologií a dat uplatněním principů lean managementu, vycházejících z reálných pracovních postupů aplikovaných na 19 klíčových klientech agentury. Je definováno sedm základních kroků procesu, kde jsou, prostřednictvím pěti klíčových metrik vycházejících z teorie lean administrativy v oblasti výroby adaptované pro tuto práci, odhaleny hlavní slabé stránky a je navržena doporučená řešení pro jejich zlepšení. Výsledky práce ukazují, že i přes primární využívání lean administrativy v oblasti výroby lze potřebné modely adaptovat do oblasti mediálních služeb a přinést tak značné úspory v náročnosti práce s větším důrazem na žádoucí přidanou hodnotu pro koncového zákazníka.
Vedoucí práce: Felipe Martínez
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses