Návrh systému pro správu dokumentů pro konkrétní bankovní instituci - Kodejšová, Jana (2019)
Tato diplomová práce se zabývá návrhem systému pro správu dokumentů pro konkrétní bankovní instituci z českého bankovního prostředí. Výstupem práce je funkční návrh aplikace pro správu dokumentů. Tento systém má za úkol nahradit stávající způsob ukládání dokumentů v manuální podobě do kartotéky. Práce nejdříve analyzuje a porovnává aplikace, které jsou v současnosti dostupné na trhu. Následně navrhuje individuální řešení postavené na míru, které je popsáno v jazyce UML prostřednictvím diagramů namodelovaných v programu Enterprise Architect.