Návrh systému pro správu dokumentů pro konkrétní bankovní instituci - Kodejšová, Jana; Bruckner, Tomáš, 1974-; Nechanický, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2019)
Tato diplomová práce se zabývá návrhem systému pro správu dokumentů pro konkrétní bankovní instituci z českého bankovního prostředí. Výstupem práce je funkční návrh aplikace pro správu dokumentů. Tento systém má za úkol nahradit stávající způsob ukládání dokumentů v manuální podobě do kartotéky. Práce nejdříve analyzuje a porovnává aplikace, které jsou v současnosti dostupné na trhu. Následně navrhuje individuální řešení postavené na míru, které je popsáno v jazyce UML prostřednictvím diagramů namodelovaných v programu Enterprise Architect.
Vedoucí práce: Tomáš Bruckner
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses