Ekonomika sdílení : Nový rozměr obchodního vnímání - Bílek, Marek; Zadražilová, Dana, 1958-; Izera, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Jelikož ekonomika sdílení hýbe světem, byla vypracována tato práce. Cílem není jen popsat ekonomiku sdílení jako takovou, ale i to, že se nejedná o nic nového. Hlavní myšlenkou této práce ovšem není jen opsat již dávno objevené, ale hlavně popsat jednoduše princip nabídky a poptávky, která sama o sobě zvolila tento systém poskytování služeb. Je tak nutné z vnímat hlavně jistý life style, a touhu po přebytku, než jen pouhou módní vlnu. A tak je dobré se začíst do vývoje služeb a jejich poskytování, zvláště posléze orientovat se na vývoj komunikace se zákazníky, kteří jsou čím dál více nároční a o to více si žádají a představují.
Vedoucí práce: Dana Zadražilová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses