Podnikatelský záměr na založení dětského plaveckého centra se slanou vodou. - Semeňuková, Alina (2019)
Cílem bakalářské práce je sestavení podnikatelského plánu na založení dětského plaveckého centra se slanou vodou. Cílem je vytvoření vlastního reálného podnikatelského plánu, abych zjistila za jakých podmínek je tento projekt realizovatelný, a jestli může být konkurenceschopný.