Podnikatelský záměr na založení dětského plaveckého centra se slanou vodou. - Semeňuková, Alina; Zadražilová, Dana, 1958-; Zadražil, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Cílem bakalářské práce je sestavení podnikatelského plánu na založení dětského plaveckého centra se slanou vodou. Cílem je vytvoření vlastního reálného podnikatelského plánu, abych zjistila za jakých podmínek je tento projekt realizovatelný, a jestli může být konkurenceschopný.
Vedoucí práce: Dana Zadražilová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses