Ověření tržní niky nabídkou outdoorové výuky jazyků - Babai, Anna; Černá, Jitka, 1961-; Vítová Dušková, Marie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Tématem této bakalářské́ práce je prozkoumání a ověření tržní niky v podobě spolupráce mezi jazykovými školami pro cizince a Průhonickým parkem nabídkou outdoorové výuky. Teoretická část zahrnuje problematiku tržní segmentace, vysvětlení pojmu a strategie tržní niky. Dále se tato práce zabývá tématem marketingového výzkumu. Následuje stručný popis outdoorového vyučování, jeho vznik, vývoj a možné přínosy. V závěru teoretické části je uveden krátký popis charakteristik jazykových škol pro cizince a stručné informace o Průhonickém parku. Praktická́ část je věnovaná zkoumání hlavního cíle práce, kterým je zjistit, zda představenstvo jazykových škol pro cizince a jejich studenti mají zájem o provedení přednášek v Průhonickém parku pomocí kvalitativního a kvantitativního výzkumu. Podle výsledků dvou výzkumů, vedení škol nevidí přidanou hodnotu v podobné spolupráci a neuvažuje o zavedení outdoorových hodin v rámci svého studijního plánu na rozdíl od studentů, kteří by přednášky podobného rázu uvítali rádi.
Vedoucí práce: Jitka Černá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses