Implementace Lean Six Sigma ve vybraném výrobním podniku - Sinkovskaya, Kristina (2019)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou týkající se neustálého zlepšování a zdokonalování procesů pomocí metodologie Lean Six Sigma, nalezení a odstranění nedostatků a zrychlení nákupního procesu. Teoretická část práce se zaměřuje na nástroje, metodiky a postupy, které vedou ke zlepšení stávajících procesů. Část praktická obsahuje tyto postupy aplikované na úsek procesu kontraktace ve vybrané výrobní společnosti a navrh na jeho optimalizace.