Implementace Lean Six Sigma ve vybraném výrobním podniku - Sinkovskaya, Kristina; Křenková, Eva; Jurek, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou týkající se neustálého zlepšování a zdokonalování procesů pomocí metodologie Lean Six Sigma, nalezení a odstranění nedostatků a zrychlení nákupního procesu. Teoretická část práce se zaměřuje na nástroje, metodiky a postupy, které vedou ke zlepšení stávajících procesů. Část praktická obsahuje tyto postupy aplikované na úsek procesu kontraktace ve vybrané výrobní společnosti a navrh na jeho optimalizace.
Vedoucí práce: Eva Křenková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses