Nástroje pro identifikaci preferencí zákazníků se zaměřením na conjoint analýzu. - Petříková, Jana; Olšanová, Květa; Foltýnová, Klára; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Cílem diplomové práce je identifikovat preference zákazníků při výběru produktu Y. Produkt Y je nástrojem používaným v oboru stavebnictví a jeho vlastnosti mohou podstatně zjednodušit či naopak znepříjemnit práci na stavbě. Pro pochopení, jakou důležitost hrají jednotlivé vlastnosti při jeho výběru je realizován marketingový výzkum, konkrétně conjoint analýza, kdy zákazník činí rozhodnutí mezi hypotetickými produkty, které se liší ve svých vlastnostech a dle svých preferencí je nucen učinit kompromis. Tímto marketingovým výzkumem si chce firma X, která vyvíjí novou generaci produktu Y ověřit, zdali nová hodnotová nabídka produktu bude jejími zákazníky kladně přijata.
Vedoucí práce: Květa Olšanová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses