Vstup generace Z na trh práce - Zajícová, Petra; Volfová, Jitka, 1982-; Andrsová, Nicola; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Tato diplomová práce se zabývá tématikou vstupu generace Z na trh práce. Cílem práce je na základě analýzy zhodnotit pracovní očekávání, preference a motivaci generace Z a dle tohoto poznatku vytvořit doporučení firmám, jak s touto generací komunikovat a jak ji motivovat. Tento cíl je dosažen pomocí dotazníkového šetření. V první kapitole je definován trh práce včetně jeho segmentace. Druhá kapitola se zabývá pracovní motivací. Třetí kapitola vymezuje a blíže charakterizuje generace X, Y a Z. Ve čtvrté kapitole jsou vyhodnoceny výsledky dotazníkové šetření včetně doporučení firmám.
Vedoucí práce: Jitka Volfová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses