Implementace informačního systému - Polcarová, Jana (2019)
V této bakalářšké práci bych se ráda zaměřila na implementaci podnikového informačního systému ESO9 international a.s. do vybraného podniku. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část v krátkosti vysvětluje základní pojmy, představuje firmu ESO9 international a.s. a její konkurenci a především obecný proces zavedení ERP systému. Praktická část poté obsahuje proces implementace do reálného podniku. Od počátečních příprav, zadání požadavků na systém až po samotné zavedení podnikového systému a jeho provoz.