Implementace informačního systému - Polcarová, Jana; Kubálková, Markéta, 1970-; Kubálek, Tomáš, 1963-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
V této bakalářšké práci bych se ráda zaměřila na implementaci podnikového informačního systému ESO9 international a.s. do vybraného podniku. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část v krátkosti vysvětluje základní pojmy, představuje firmu ESO9 international a.s. a její konkurenci a především obecný proces zavedení ERP systému. Praktická část poté obsahuje proces implementace do reálného podniku. Od počátečních příprav, zadání požadavků na systém až po samotné zavedení podnikového systému a jeho provoz.
Vedoucí práce: Markéta Kubálková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses