Marketingová komunikácia značky Persil - Matysová, Martina; Průša, Přemysl, 1980-; Fojtíková, Ivona; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Bakalárska práca sa zaoberá analýzou marketingovej komunikácie značky Persil. Cieľom bolo zistiť ako sa správa spotrebiteľ pri výbere pracieho prostriedku, znalosť značky, reakciu na ekologické inovácie a taktiež ako vníma marketingovú komunikáciu pracích práškov všeobecne.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses