Vytvorenie surferského zájazdu ako produkt cestovného ruchu - Gross, Bianca; Petrů, Zdenka, 1953-; Kalábová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Témou bakalárskej práce je vytvorenie zájazdu so športovým zameraním, konkrétne surfovaním, ako produkt cestovného ruchu. Teoretická časť práce definuje cestovný ruch, jeho typológiu a destináciu. Ďalej sa venuje pojmom ako cestovné kancelárie, ich delenie, produkty a takisto aj legislatíva. Analýza cestovných kancelárií v Prahe, ktoré sa zameriavajú na športové zájazdy predstavuje začiatok praktickej časti. Detailnejšie je zanalyzovaná ponuka takých cestovných kancelárií, ktoré ponúkajú zájazdy zamerané na surfovanie. Následne je predstavená vybratá destinácia vlastného zájazdu, a to oblasť Peniche v Portugalsku. V poslednej kapitole praktickej časti je vytvorený vlastný zájazd, ktorý je podrobne opísaný z rôznych hľadísk ako ubytovanie, doprava, organizácia či itinerár.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses