Marketingová strategie společnosti TERCIE handicap s.r.o. - Marešová, Dominika; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Kopeček, Radomír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Cílem této bakalářské práce je zanalyzovat aktuální marketingovou strategii společnosti Tercie handicap s.r.o. a na základě posbíraných informací následně představit návrh na její vylepšení. Práce je rozdělena do 4 hlavních kapitol. V první kapitole byla představena společnost Tercie handicap s.r.o., její historie, sortiment a organizační struktura. Druhá kapitola zanalyzovala mikroprostředí a makroprostředí společnosti, marketingový a komunikační mix. Na konci kapitoly byla provedena SWOT analýza. V rámci třetí kapitoly bylo zhodnoceno dotazníkové šetření. Závěrečná část přináší vlastní návrhy na vylepší marketingové strategie společnosti. Hlavním přínosem práce jsou doporučení pro společnost, pomocí kterých by se měla zlepšit jejich marketingová komunikace se zákazníky.
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses