Založení společnosti s podporou informačních technologií - Stibor, Barbora (2019)
Předmětem této práce je problematika založení společnosti s ručením omezeným od prvotní myšlenky až do finálního vstupu na trh včetně analýzy nástrojů, které pomáhají k efektivnímu plánování tohoto postupu. Hlavním cílem práce je zpracovat případovou studii postupu při založení společnosti s ručením omezeným s podporou vybraného nástroje na plánování. K dosažení cílů práce byla využita dvě dotazníková šetření a jeden osobní rozhovor se zakladatelem společnosti s ručením omezeným. Práce je podložena teoretickými základy, které jsou následně aplikovány v praktické části.