Význam a fungování strukturálních fondů EU v regionu Broumovska - Vašák, Vojtěch; Antal, Jarolím, 1986-; Jedlinský, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Cílem této práce je komplexně zhodnotit aplikaci, fungování a efektivitu kohezní politiky EU uskutečňovanou v ČR prostřednictvím evropských strukturálních a investičních fondů, a to konkrétně v mikroregionu Broumovsko. Tohoto cíle se práce snaží dosáhnout kritickým zhodnocením národního nastavení kohezní politiky v posledních dvou programovacích obdobích, z čehož by měly vzejít hlavní hypotézy. Ty jsou pak následně ověřovány na příkladu čerpání ve zmíněném regionu, a to pomocí komplexního výzkumu realizovaných projektů a zkušeností místních aktérů.
Vedoucí práce: Jarolím Antal
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: evropská integrace [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses