Finanční analýza a prognóza budoucího vývoje společnosti Gregorky s. r. o. - Gregorová, Pavla; Filipová, Vladimíra; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Cílem této práce je vypracovat finanční analýzu společnosti Gregorky s. r. o. za roky 2013 až 2017, její komparace s konkurencí a prognóza budoucího vývoje pro rok 2018. Tato práce se skládá ze dvou částí. V první metodické části, jsou popsány metody a ukazatele, které jsou následně použity a aplikovány v analytické části práce. Analytická část obsahuje základní informace o společnosti, výpočet a interpretaci výsledků včetně porovnání s doporučovanými hodnotami. Další součástí analytické části je porovnání s konkurencí, a to jak z pohledu mezipodnikového oborového srovnání za konkrétní ekonomickou činnost, tak i komparace s konkrétní společností. Součástí práce je návrh rozpočtu na rok 2018.
Vedoucí práce: Vladimíra Filipová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses