Návrh mobilní aplikace pro rané stádium rodičovství - Kubáč, David (2019)
Cílem této diplomové práce je navrhnout mobilní aplikaci pro rané stádium rodičovství.V první části se práce zaměřuje na studium a poznání problematiky skrze rešerši odborných článků, studium publikací na dané téma posuzováním kvalitativních a kvantitativních dat. Práce se opírá o metodické znalosti a postupy Lean Canvas, Human-Centered design a Design Sprint. User Experience návrh vychází z best practice a hlavních principů tohoto odvětví. Dále je provedena rešerše konkurenčních řešení a všechny tyto informace jsou použity k tvorbě produktové specifikace a User Experience návrhu mobilní aplikace, což je i výstupem práce. V závěru práce je pak shrnuto dosažení dílčích cílů, jakož i hlavního cíle, a navržen další postup.Výsledky práce mohou být použity jako základ pro uživatelské testování a pozdější tvorbu User interface a samotné mobilní aplikace.