Marketingová komunikácia vybranej spoločnosti v segmente hračiek - Pavúrová, Karin (2019)
Táto diplomová práca sa zaoberá analýzou marketingovej komunikácie spoločnosti Hasbro na českom trhu v segmente hračiek, so zameraním sa na produktovú kategóriu spoločenských hier. Práca skúma teoretické východiská tvorby marketingovej komunikačnej stratégie, obsahuje analýzu marketingového mixu a komunikačného mixu spoločnosti ale aj jej hlavných konkurentov, a to na základe nadobudnutých teoretických poznatkov. Hlavným prínosom tejto práce sú konkrétne odporúčania na zvýšenie efektivity marketingovej komunikácie spoločnosti Hasbro na lokálnom trhu. Tieto odporúčania sa opierajú jak o teoretické závery, tak aj o výsledky vlastného dotazníkového šetrenia.