Venkovský cestovní ruch v turistické oblasti Orlické hory a Podorlicko - Klíma, Adam; Kalábová, Markéta; Petrů, Zdenka, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Tématem této diplomové práce je problematika venkovského cestovního ruchu v turistické oblasti Orlické hory a Podorlicko. Hlavním cílem práce je analyzovat jednotlivé vybrané formy venkovského cestovního ruchu ve sledované turistické oblasti s využitím metod pozorovaní a SWOT analýzy. Mezi vybrané formy venkovského cestovního ruchu patří ekoturistika, cykloturistika, agroturistika, hipoturistika a lovecký cestovní ruch. Na základě provedené komplexní SWOT analýzy z práce vyplývají doporučení, která by mohla přispět k dalšímu rozvoji venkovského cestovního ruchu ve sledované oblasti.
Vedoucí práce: Markéta Kalábová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses