Influencer marketing - Alvaradová, Karolína; Průša, Přemysl, 1980-; Ryšánek, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Diplomová práce na téma Influencer marketing si klade za cíl zjistit, jakou roli hraje influencer marketing v celkové komunikaci značky, zda má influencer marketing pozitivní vliv na image značky, a jestli zvyšuje důvěryhodnost značky a pravděpodobnost koupě. Práce se skládá z teoretické a praktické části. Teoretická část mi pomáhá blíže poznat témata online a influencer marketing. Praktická část slouží k zodpovězení otázek, které si kladu v úvodu práce. Objasnit mi je pomáhá analýza influencer marketingových strategií dvou firem a kvalitativní a kvantitativní šetření. Výzkum mi dále pomohl sestavit doporučení pro firmy při zapojení influencerů do marketingových kampaní. V závěru shrnuji poznatky a výsledky praktické části v oblasti influencer marketingu.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses