Mediace v obchodních a pracovněprávních sporech - Bobáková, Lada (2019)
Práce pojednává o mediaci, právním základu mediace a o zhodnocení kompletnosti právní úpravy. V první části se práce zaměřuje na osobu mediátora, mediační zkoušku a proces mediace. V části druhé se zaměřuje na užití mediace v obchodních sporech. Těžištěm třetí části jsou pracovněprávní spory a jejich řešení za pomoci mediace.