Mediace v obchodních a pracovněprávních sporech - Bobáková, Lada; Hásová, Jiřina, 1954-; Moravec, Tomáš, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Práce pojednává o mediaci, právním základu mediace a o zhodnocení kompletnosti právní úpravy. V první části se práce zaměřuje na osobu mediátora, mediační zkoušku a proces mediace. V části druhé se zaměřuje na užití mediace v obchodních sporech. Těžištěm třetí části jsou pracovněprávní spory a jejich řešení za pomoci mediace.
Vedoucí práce: Jiřina Hásová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses