Soutěž Historické město roku - Bláhová, Tereza (2019)
Cílem bakalářské práce je zhodnotit přínos soutěže „Historické město roku“ pro vítězné město jako výherce a držitele Ceny, a to primárně pro oblast cestovního ruchu. Dále popsat historii soutěže a přehled dosud vyhlášených měst, ze kterých budou vybrána 3 vítězná města jako vzorový příklad pro průzkum. Určit, zda vyhlášení mělo vliv na návštěvnost a popsat projekt Putování po historických městech Čech, Moravy a Slezska.