Soutěž Historické město roku - Bláhová, Tereza; Vaníček, Jiří, 1944-; Štemberk, Jan, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Cílem bakalářské práce je zhodnotit přínos soutěže „Historické město roku“ pro vítězné město jako výherce a držitele Ceny, a to primárně pro oblast cestovního ruchu. Dále popsat historii soutěže a přehled dosud vyhlášených měst, ze kterých budou vybrána 3 vítězná města jako vzorový příklad pro průzkum. Určit, zda vyhlášení mělo vliv na návštěvnost a popsat projekt Putování po historických městech Čech, Moravy a Slezska.
Vedoucí práce: Jiří Vaníček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses