Legalizace rekreačního užívání konopí - potencionální ekonomické dopady na příkladu vybraných území - Semrádová, Andrea (2019)
Tato diplomová práce se zabývá legalizací konopí pro rekreační účely a možnými ekonomickými dopady na státy, které k takové legalizaci přistupují. V práci je analyzováno zákonné a ekonomické nastavení legalizace na příkladech státu Colorado a provincie Britské Kolumbie.Dále je v práci řešena otázka legalizace rekreačního použití konopí v českém prostředí. Tato oblast je pak podložena dotazníkovým zkoumáním.