Legalizace rekreačního užívání konopí - potencionální ekonomické dopady na příkladu vybraných území - Semrádová, Andrea; Bolotov, Ilya; Čajka, Radek, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Tato diplomová práce se zabývá legalizací konopí pro rekreační účely a možnými ekonomickými dopady na státy, které k takové legalizaci přistupují. V práci je analyzováno zákonné a ekonomické nastavení legalizace na příkladech státu Colorado a provincie Britské Kolumbie.Dále je v práci řešena otázka legalizace rekreačního použití konopí v českém prostředí. Tato oblast je pak podložena dotazníkovým zkoumáním.
Vedoucí práce: Ilya Bolotov
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses