Marketingová strategie vybrané firmy - Marešová, Irena; Zamazalová, Marcela; Kubešová, Eliška; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Diplomová práce se zabývá marketingovou strategií a marketingovou komunikací ve firmě Máslové Trubičky s.r.o. Vzhledem k tomu, že firma se marketingem v minulosti příliš nezabývala, je proto nutností navrhnout marketingovou strategii tak, aby nejen získala udržitelnost na trhu, ale zároveň i konkurenční výhodu. Cílem této práce je na základě sběru sekundárních dat udělat analýzu trhu – vnějšího a vnitřního prostředí a analýzu konkurence. Na základě sběru primárních dat provést segmentaci, vybrat potenciální segment(y) firmy a zacílit je vhodnými komunikačními nástroji. Celkový koncept této práce navrhuje marketingovou strategii a komunikaci firmy Máslové Trubičky s.r.o., který by měl pomoci firmě při budoucím rozhodování v marketingových otázkách.
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses