České pivo na španělském trhu - Neužil, Jakub (2019)
Práce se zabývá situací typicky českého exportního zboží na konkrétním evropském trhu. Výroba a ekonomika pivního trhu roste každým rokem, a tato práce v jednoduchosti představí aktuální trendy na trhu s pivem a bude se zabývat českou produkcí na španělském trhu - jak velkovýrobou velkých pivovarů, tak i těch malých. Popíše podmínky vstupu na tento trh a zkusí najít nové příležitosti.