České pivo na španělském trhu - Neužil, Jakub; Gullová, Soňa, 1954-; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Práce se zabývá situací typicky českého exportního zboží na konkrétním evropském trhu. Výroba a ekonomika pivního trhu roste každým rokem, a tato práce v jednoduchosti představí aktuální trendy na trhu s pivem a bude se zabývat českou produkcí na španělském trhu - jak velkovýrobou velkých pivovarů, tak i těch malých. Popíše podmínky vstupu na tento trh a zkusí najít nové příležitosti.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses