Systém sociálního zabezpečení ČR a vybrané severské země - Eremiášová, Pavla; Kačírková, Eliška; Chvátalová, Iva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Bakalářská práce na téma "Systém sociálního zabezpečení ČR a vybrané severské zeme" se zabývá charakteristikou systémů sociálního zabezpečení dvou evropských zemí, a to konkrétně České republiky a Dánska. Práce je rozdělena do dvou kapitol, kde v první kapitole jsou vysvětleny základní pojmy a dále je popsáno fungování systému sociálního zabezpečení v České republice. Druhá kapitola se zabývá přiblížením dánského systému sociálního zabezpečení, který je následně porovnán se systémem českým.
Vedoucí práce: Eliška Kačírková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses